Over Trigger X

Trigger X, waar deskundige begeleiding voor onze leden naar het behalen van hun doelstellingen de hoogste prioriteit heeft. Onze trendy High-End Fitness & Health Clubs bevinden zich in Lokeren & Berchem.

Bekijk abonnementen

Wat maakt ons anders

Effectieve 30′ workout

Bij Trigger X wandel je binnen met een kant-en-klaar plan en wandel je na 30 minuten tevreden buiten. Je gaat in een slimme volgorde van toestel naar toestel en combineert effectieve spiertrainingen. Daardoor krijg je een snel, veilig en efficiënt resultaat. Zo wordt fitnessen echt nuttig zonder tijdrovend te zijn.

Bekijk de voordelen

eGym cirkel

Ons paradepaardje

Maak kennis met eGym cirkel. Tijdens dit programma begin je aan een toestel, connecteer met je persoonlijke chip, hierdoor kent het toestel jouw profiel en past het zich aan, aan jou. Het toestel geeft het tempo en de zwaarte aan. Na je oefeningen ga je naar het volgende toestel. Dit doe je in een cirkel, vandaar de naam eGym cirkel. Zo ben je een halfuur aan het werk, op een correcte, effectieve manier. Daarnaast heeft Trigger X nog tal van programma’s die allemaal op maat zijn.

Bekijk ons aanbod

Digitaal gedreven

7 dagen op 7 kan je als Trigger X-lid binnen. Je krijgt toegang tot een hele digitale sportwereld. Connecteer gemakkelijk met digitale schermen en volg je training op.

Resultaatopvolging

Plan en bereik je doel. Met een goede begeleiding -digitaal en persoonlijk- hou je jouw vooruitgang in het oog. Daardoor kom je elke keer een stap dichter richting je doel.

Persoonlijke service

De Trigger X’ers are at your service! Spreek onze medewerkers in onze fitness & health club aan. Ze helpen je graag verder. Stel je vraag!

Voordelen

Een kenmerk van de huidige tijd is dat we teveel zitten en dat is niet goed voor onze gezondheid. Wij helpen de gevolgen van een sedentaire levensstijl tegen te gaan. We zetten graag alle voordelen van Trigger X voor je op een rij.

1

Kleinschalige rustige fitness

2

Persoonlijke aanpak

3

Hoogtechnologische toestellen

4

Interactieve toestellen helpen je
de oefening correct uitvoeren

5

Opvolging van je vooruitgang

6

Ruim aanbod aan oefeningen

7

Analyse van je huidige fitheid

8

Een beter en gezonder leven!